Levering & retour

Levering

Wij doen zorgvuldig ons best om je mooie vloerkleed zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Alle vloerkleden op onze website zijn op voorraad en direct leverbaar. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Bovendien is verzending binnen Nederland en België geheel gratis.

Levering verloopt in de meeste gevallen via DPD, PostNL of FedEx. Over het algemeen zal de bezorging de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je het retour wilt sturen. Geen probleem natuurlijk! Wat de reden ook is, tot 14 dagen na ontvangst kun je zonder opgave van reden de koop annuleren.

Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug. Alleen de kosten voor het  retour sturen zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn in de meeste gevallen niet hoog en kosten circa € 7 tot 18 per pakket, afhankelijk van de grootte en het gewicht. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Extra grote en zware tapijten kunnen duurder zijn om retour te sturen. Wij zijn altijd bereid je te helpen met je retourzending.

Neem contact met ons op via info@lavinta.nl voordat je een product retour stuurt. Na ontvangst zullen wij vervolgens het verschuldigde bedrag binnen een aantal werkdagen overmaken. Uiteraard gaan we ervan uit dat je het vloerkleed in dezelfde staat en conditie retour stuurt als dat je het van ons ontvangen hebt.

Ons retouradres is:

Lavinta
Driehoek 27 B
7312CN Apeldoorn
Nederland

Vergeet aub niet je gegevens (naam en ordernnummer) bij te voegen.

Product ruilen?

Wil je een vloerkleed ruilen? Ook geen probleem! Neem contact met ons op via info@lavinta.nl